EXAMINE THIS REPORT ON خواص عسل

Examine This Report on خواص عسل

Examine This Report on خواص عسل

Blog Article

گفته می‌شود روس‌ها و آلمانی‌ها در جنگ جهانی اول از عسل برای بهبود سریع‌تر جراحات و سوختگی‌ها استفاده می‌کرده‌اند.

تسکین از درد معده: عسل به عنوان یک مرطوب کننده طبیعی معده عمل می کند و می تواند به کاهش درد معده کمک کند.

این ویژگی ها به تسریع فرآیند بهبودی و ترمیم بافت های پوستی کمک می کنند.

برای استفاده از عسل به عنوان درمان عفونت لثه، می توانید به این ترتیب عمل کنید:

خواص عسل؛ تمام خاصیت های عسل و درمان بیماری ها و فواید بی انتها

این خاصیت ها به زنان کمک می کنند تا در مواقعی که نیاز به مراقبت پوستی دارند، از عسل بهره برداری کنند.

این در حالی است که خواص آنتی اکسیدانی حاصل از فنولیک و فلاونوئید عسل، کبد را در برابر رادیکال‌های آزاد و آسیب‌های کبدی ناشی از این داروها محافظت می‌کند.

†درصدهای تقریبی ارائه شده برای افراد بزرگسال از روی مرجع مصرف رژیم غذایی هستند. منبع: مرکز داده غذای وزارت کشاورزی آمریکا

اما نکته اینجا بود که بعد از گذشت دو ساعت از آزمایش، قند خون افرادی که عسل مصرف کرده بودند در سطح پایینتری از کسانی که قند مصرف کرده بودند قرار گرفت.

و پروردگار تو به زنبور عسل وحی [الهام غریزی] کرد که از پاره‌ای کوه‌ها و از برخی درختان و از آنچه داربست [و چفته‌سازی] می‌کنند، خانه‌هایی برای خود درست کن سپس از همه میوه‌ها بخور، و راه‌های پروردگارت را فرمانبردارانه، بپوی.

از عصور وسطی تا دوران رنسانس، کتب درمانی و دانشگاه های باستانی از خواص درمانی عسل نوشته شد.

همان طور که گفتیم یکی از فواید عسل برای زنان در دوران بارداری است. مصرف عسل در دوران باراداری سبب بهبود سیستم ایمنی بدن زنان باردار می‌شود و از بروز بسیاری از بیماری‌ها در این دروان حساس جلوگیری می‌کند که در نتیجه‌ی آن سلامت جنین در این دوران است.

عسل به عنوان یک منبع کربوهیدرات عالی برای ورزشکاران و بدنسازان به شمار می‌رود. عسل به طور معناداری ضربان قلب و میزان قندخون را طی فعالیت‌های ورزشی افزایش می‌دهد.

عسل به همراه موم عَسَل (همچنین «انگُبین» و «اَنگُوین» و در فارسی میانه کَندی get more info [۱])، مایعی شیرین و گران‌رو است که توسط زنبورعسل و برخی حشرات دیگر نیز تولید می‌شود.[۲] زنبورها، عسل را از تراوش شکری گیاهان و گل‌ها (شهد گل‌ها) یا تراوش‌های برخی دیگر (مانند عسلک) از راه بالاآوری، فعالیت آنزیمی و بخار آب فرآوری می‌کنند.

Report this page